Naše podjetje je ekskluzivni zastopnik za izdelke ALOE ARBORESCENS FREI ROMANO ZAGO za Slovenijo

Podjetje Deca Aloe Arborescens S.R.L. proizvaja naravne izdelke na osnovi ALOE ARBORESCENS, pri čemer nadzira celotno proizvodnjo, od pridelovanja do prodaje in izvoza zato, da bi zagotovili najvišjo kakovost.

Njihov cilj je približati ljudem koristi narave, s pomočjo edinstvenih izdelkov. Zaradi tega so ustanovili Deca Aloe Arborescens S.R.L., italijansko podjetje, ki je nastalo predvsem iz ideala: proizvesti linijo kozmetičnih izdelkov in prehranskih dopolnil, ki imajo za osnovo sestavino ekstrakt aloe arborescens. Zaradi tega ekstrakta in ostalih posebnih elementov, so izdelki najvišje kakovosti in se priporočajo za splošno dobro počutje in lepoto.

Na podlagi raziskav, so ustvarili manjšo linijo izdelkov, za še najbolj zahtevne uporabnike. Izdelki, ki jih proizvaja Deca Aloe arborescens, v nasprotju z neštetimi na trgu, predstavljajo edinstvene lastnosti koncentracije in mešanice, ki so lastnosti aloe arborescens. In prav njene sposobnosti in značilnosti skupaj z metodo pridobivanja sestavin iz rastline jo naredijo edinstvene.

Pomembno opozorilo

Vse navedene informacije so zgolj informativne narave in se ne priporočajo v diagnostične namene ali kot zdravljenje bolezni. Vse težave, povezane z duševnim in telesnim zdravjem, morajo zdraviti tisti, ki dobro poznajo področje zdravja in zdravljenja. Tako avtor kot založnik ali drugi ne smejo neposredno ali posredno zanemariti zdravniško pomoč, ne predpisujejo zdravil in ne prevzemajo odgovornosti za tiste, ki se odločijo za samozdravljenje. Uporabniki recepta patra Romana Zaga so ljudje, ki želijo le deliti osebne izkušnje zaradi dolžnosti in z namenom informirati