Aloja Arborescens

Pridelava

Proizvodi Deca Aloes Arborescens so edini, ki jih je pooblastil in priznal pater Romano Zago, s čimer je podjetju želel dokazati brezpogojno zaupanje. Hkrati pa tudi pokazati, s svojim imenom, pozornost do kakovosti, raziskav in proizvodnje naravnih izdelkov na osnovi aloje.

V vseh izdelkih se uporablja vrsta aloe arborescens, preizkušena in priznana kot najbogatejša z aktivnimi sestavinami med več kot 200 vrstami po vsem svetu. Rastline pridelujejo s tradicionalnimi tehnikami, ki v celoti spoštujejo biološke ritme, katere narekujejo letni časi in narava ter ne predvidevajo pridelave v rastlinjakih. Vsi listi aloe arborescens, ki jih uporabljajo v pripravkih, so izključno italijanskega izvora. Na ta način zagotovijo, da so listi ob uporabi sveži, hkrati pa omogočijo takojšnjo obdelavo po obiranju.

Sam proces izdelave pripravka ali ekstraktov, ki se uporabljajo pri izdelavi drugih izdelkov, predvideva uporabo celih listov. Na ta način se lahko uporabi vse zdravilne lastnosti, ki jih vsebujejo vsi deli rastline.