Knjiga Raka lahko ozdravimo

Knjiga Raka lahko ozdravimo je pričevanje patra Romana Zage, kako je odkril naravni recept, ki izhaja iz »Aloe arborescens« in ki je ozdravil veliko primerov raka.

V knjigi lahko bralec prebira o izkušnjah patra, sestavi pripravka ter o raziskavah, ki so bile izvedene o tej rastlini in njenih izrednih zdravilnih močeh.

Številni znanstveni in medicinski spisi že leta potrjujejo antioksidantne lastnosti aloje, predvsem vrsto »arborescens«. Pater Romano Zago se je že pred mnogimi leti srečal z receptom, ki se je prenašal ustno po revnih delih v Braziliji (kjer prebivalcem pogosto primanjkuje denarja za specializirano zdravstveno oskrbo). Ker se je sam prepričal o učinkovitosti recepta, se je odločil, da ga objavi na mednarodni ravni in sicer s pomočjo te knjige, prevedene v številne evropske jezike. Ta je že dolgo časa deležna mnogih razprav.

Namen knjige ni ponuditi neke vrste zdravniški recept, ampak razkriti pričevanje, podprto z medicinskimi študijami, ki lahko zagotovi dodatno orodje tako za preventivo kot kurativo.

 

CENA: 19,00 eur